Online coaching

Heeft de kraamhulp je huis net verlaten en staat het huilen je – net als bij je baby – nader dan het lachen? Of wil je kindje ‘s nachts niet in het eigen bedje slapen? Shannon en Tamara bieden ondersteuning bij deze en soortgelijke hulpvragen!

Wij van Kiem-Ster hebben jarenlange ervaring op het gebied van kindontwikkeling, zijn gespecialiseerd in lastige opvoedsituaties en bieden handvatten voor de beste relatie tussen jou en je kind(-eren).

✓ Geen wachtlijst

✓ Jarenlange ervaring

✓ Online coaching in heel Nederland

Online coaching vindt plaats via telefonische gesprekken of via webcamgesprekken. Na het ontvangen van je aanmelding via het contactformulier neemt Kiem-Ster telefonisch contact op. Samen plannen we dan een eerste coachgesprek van 60 minuten in. Je kunt zelf het aantal coachgesprekken bepalen of kiezen voor een van de onderstaande pakketten.

 

Meld je aan via ons Contactformulier of bel direct +316-42992542

Liever persoonlijk advies bij jou thuis? Neem dan een kijkje bij onze Coaching aan huis.


Product Aantal weken Prijs Actieprijs
Start 5 weken €349,99 N.V.T
Verdieping 8 weken €559,99 €409,99
Intensief 12 weken €853,99 €671,99

Laagste prijs, beste service!


Wat gebeurd er als ik mij aanmeld voor Online Coaching?

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen, streven wij ernaar om binnen 48 uur telefonisch contact op te nemen. Mocht je interesse hebben, maar geen idee hebben welke pakket bij jouw gezin past? Geen probleem, tijdens dit gesprek geven wij ook advies over de pakketten gerelateerd aan de hulpvraag.

 

In de eerste week zal het kennismakingsgesprek plaats vinden. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. De coach en het gezin leren elkaar kennen en maken een stappenplan voor de komende weken. Per week is er één online contact moment. In het contactmoment wordt de voortgang besproken, geëvalueerd en zo nodig nieuwe doelen opgesteld.  Alle doelen worden digitaal verwerkt, opgeslagen  en per mail verstuurd. De laatste week vindt er een evaluatiegesprek plaats, waarin er vanuit jouw als cliënt de keuze kan worden gemaakt om de coaching te verlengen of aan te passen naar coaching aan huis.

 

Voor een bedrag van €25 euro, is het mogelijk om het Whatsapp pakket toe te voegen. Het gezin kan 24 uur een Whatsapp bericht sturen voor het aantal weken dat het gezin afneemt. In het pakket "Intensief" zit de Whatsapp ondersteuning er bij inbegrepen.