Coaching aan huis

Vind je het lastig de huiltjes van je baby te herkennen? Of heeft je kleuter slaapproblemen na een verhuizing? Wij bieden ondersteuning bij deze en soortgelijke hulpvragen.

Wij, de coaches van Kiem-Ster, hebben jarenlange ervaring op het gebied van kindontwikkeling, zijn gespecialiseerd in lastige opvoed-situaties en bieden handvatten voor de beste relatie tussen jou en je kind.

Als je kiest voor Coaching aan huis komt Shannon of Tamara bij jou thuis langs voor advies. In de vertrouwde eigen omgeving zijn jij en je kind het meest op hun gemak en kan één van ons gericht ondersteunen bij de zaken waar jij en je gezin tegenaan lopen. 

 

✓ Geheel Corona proef (mondkapje en 1,5 meter afstand)

✓ Geen wachtlijst

✓ Jarenlange ervaring

✓ Vertrouwde eigen omgeving

 

Na het ontvangen van je aanmelding via het contactformulier neemt Kiem-Ster telefonisch contact op. Samen plannen we dan een eerste coach-gesprek aan huis. Je kunt zelf het aantal coach-gesprekken aan huis bepalen of kiezen voor een van de onderstaande pakketten.

 

Meld je aan via ons Contactformulier of bel direct +316-42992542

Liever online persoonlijk advies? Neem dan een kijkje bij onze Online coaching.


Product Aantal weken Prijs Actieprijs
Vraag offerte aan N.V.T. €0,00 €0,00
Start 5 weken €599,99 N.V.T.
Verdieping 8 weken €959,99 € 863,99
Intensief 12 weken €1559,99 €1248,00

Laagste prijs, beste service!


Wat gebeurd er als ik mij aanmeld voor Coaching aan huis?

Zodra wij de aanmelding hebben ontvangen, streven wij ernaar om binnen 48 uur telefonisch contact op te nemen. Mocht je interesse hebben, maar geen idee hebben welke pakket bij jouw gezin past? Geen probleem, tijdens dit gesprek geven wij ook advies over de pakketten gerelateerd aan de hulpvraag.

 

De eerste week zal het kennismakingsgesprek plaats vinden bij het gezin thuis. Het kennismakingsgesprek is kosteloos en vrijblijvend. De coach en het gezin leren elkaar kennen en maken een stappenplan voor de komende weken. Één keer per week komt er een coach aan huis om het gezin te begeleiden. Om rust, structuur en regelmaat te bieden, streven wij ernaar dat het gezin altijd dezelfde coach heeft.

 

Voor een bedrag van €25 euro, is het mogelijk om het Whatsapp pakket toe te voegen. Het gezin kan 24 uur een Whatsapp bericht sturen voor het aantal weken dat het gezin afneemt. In het pakket "Intensief" zit de Whatsapp ondersteuning er bij inbegrepen. De laatste week kijken wij gezamenlijk terug op de weken en maakt de coach een evaluatie. In het laatste gesprek is er ook een mogelijkheid om te verlengen. Of om je aan te melden voor een van de cursussen of online coaching.