Hoe is Kiem-Ster ontstaan?

Gepubliceerd op 27 januari 2021 om 12:20

Kiem-Ster is bedacht door Shannon en Tamara. Wij hebben elkaar ontmoet op de werkvloer in een dagverblijf. In het begin zijn we dus collega's geweest van elkaar en werkten we regelmatig samen op de groep. Na enige tijd collega's te zijn geweest, gingen we ook buiten werkdagen met elkaar afspreken. Uiteindelijk is dit gegroeid tot een hechte vriendschap waarin wij samen altijd één wens koesterden: een eigen bedrijf starten, onze kennis van opvoeding delen met ouders en hen hierin begeleiden.

 

We spraken regelmatig over onze wens: wie willen we bereiken, wat willen we aanbieden en hoe start je zoiets? Die laatste vraag is lange tijd onbeantwoord gebleven omdat we er zelf zo weinig van af wisten. Onze partners hebben ons uiteindelijk gestimuleerd om het idee op papier te zetten. Je moet toch ergens beginnen! Dus zo is het balletje gaan rollen en zijn we gaan schrijven, schrijven en nog meer schrijven.

 

Tijdens het opstarten kwamen we veel 'bomen' tegen in dat ondernemingsbos. En elke 'boom' gingen we enthousiast tegemoet en daar deden wij weer wat kennis op voor het ondernemingsplan. Wat komt er een hoop bij kijken om een onderneming op te richten, maar elke stap hebben wij met enthousiasme gezet en dit doen wij nog steeds.

Tijdens het schrijven beseften we dat we nog helemaal geen bedrijfsnaam hadden. Onze eigen namen verwerken in de bedrijfsnaam of een Engelse naam wilden we liever niet. Het woord Kiem is een synoniem voor geboorte en de geboorte is ook de start van de opvoeding. Om de naam meer kracht te geven, hebben wij dit gecombineerd met '-Ster' en daar komt direct ons motto uit voort: 'Word een ster in het kiemen van je kind'.

 

Heb je het al gelezen/gezien?

Op woensdag 17 februari geven wij een GRATIS Webinar van 19:30 tot circa 20:30 uur. Meld je aan via het contactformulier!

 

Hopelijk zien wij jou snel.


«   »